Lainaa 70 000 € - Hae 70 000 € laina heti tilille!

Hae lainaa 70 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Alhaalta löydät parhaat paikat hakea 70 000 € lainan heti tilille.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko 4,50 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika vuotta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä.

Lainalista.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalista.fi:n yhteistyökumppani. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainasummat 1000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Kilpailutus
Nopeasti ja ilmaiseksi Suomalainen asiakaspalvelu Toiminut jo vuodesta 2011
Aloita hakemus tästä
Rahalaitos.fi kilpailuttaa lainan 19 pankin ja luottolaitoksen kesken. Katso yhteistyökumppanit tästä.
Korko Lainasumma Laina-aika
4.5 - 20 % 500 - 70000 € 1 - 15 v
Ikä Tulot Maksuhäiriöt
20 vVähintään 7200 € säännölliset vuositulot Ei
Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 6 602€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 21 602€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 70 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Hae lainaa 70000 euroa nopeasti lainavertailumme avulla

lainaa 7000 euroa

Lainavertailumme avulla löydät nopeasti lainapaikat, joista voit hakea lainaa 70000 euroa. Vertailumme avulla 70000 euron laina on helppo ja nopea vertailla.

Lainojen vertailussa kannattaa huomioida todellinen vuosikorko. Laina-aika kannattaa myös valita huolella.

Laina-aika voi nostaa luoton kustannuksia merkittävästi. Valitse siis lainallesi sopiva kuukausierä jonka pystyt helposti lyhentämään joka kuukausi.

Täyttämällä nämä ehdot, sinulla on mahdollisuus saada lainaa 70000 euroa:

  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Vuositulosi ovat tarpeeksi korkeat

70 000 euroa on jo hieman isompi lainasumma johon pankit ja rahoituslaitokset vaativat lainanhakijalta hyviä luottopisteitä. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät jokainen oman luottopisteytyksen, jonka avulla lainapäätös ja korkotaso päätetään.

Kilpailuta 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

70000 euroa ilman takaajaa tai vakuuksia

Kilpailuttamalla voi saada 70000 euron lainan kilpailukykyisellä korolla. Voit kilpailuttaa lainat kätevästi lainojen kilpailutuspalvelussa.

Listauksessamme on mukana lähes kaikki Suomessa toimivat lainojen kilpailutuspalvelut. Tällä hetkellä ainoastaan muutamasta palvelusta laina 70000 eurolla on mahdollista kilpailuttaa.

Muista vertailla lainasi huolella. Lähettämällä hakemuksen kilpailutuspalvelussa saat tarjouksia jopa 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lainat kannattaa myös verrata muualla. Kysy tarjous esimerkiksi omasta pankistasi.

Todellinen vuosikorko on hyvä mittari lainojen vertailussa. Laina voi olla edullinen nimelliskorolla, mutta todellinen vuosikorko paljastaa myös lainan kaikki muut kulut.

Lainoja kannattaa siis vertailla aina todellisen vuosikoron avulla. Mikäli toimit näin voit säästää paljon rahaa, kun tiedät, että lainasi korko on varmasti kilpailukykyinen.

Voit saada lainaa 70000 euroa 15 vuoden laina-ajalla

Voit saada 70000 e jopa 18 vuotta maksuaikaa

Laina-aika on yksi tärkein asia lainaa haettaessa. Haettaessa isompaa lainaa myös takaisinmaksuaika tyypillisesti pitenee.

Vakuudettoman lainan yleinen laina-aika on 1 – 15 vuotta. Vertailussamme on mukana lainapaikkoja joista voit saada takaisinmaksuaikaa jopa 18 vuotta.

Pienemmissä lainasummissa (1000 euron – 10 000 euron lainoissa) tyypillinen takaisinmaksuaika on 1 – 5 vuotta. Hae lainaa aina sinulle sopivalla maksuaikataululla, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä lainanlyhennyksissä.

Lainaa 70000 euroa sopivalla kuukausierällä

Lainan hakeminen sopivalla kuukausierällä on yksi tärkein asia lainaa haettaessa. Esimerkiksi vuoden tai parin pitempi laina-aika voi tulla kysymykseen jos se laskee lainan kuukausierää omaan budjettiisi sopivammaksi.

Lainaa voi hakea jopa 18 vuoden laina-ajalla, mutta on hyvä muistaa, että pidemmällä laina-ajalla saat maksaa enemmän luoton korko- ja lainanhoitokuluja. Kilpailuta lainat kilpailutuspalvelun kautta jos haluat varmistaa, että saat lainattua rahat mahdollisimman pienillä korko- ja lainakuluilla.

70000 euron lainaa voi saada netistä yhdellä hakemuksella

Eri lainapaikoista lainan voi saada tilille heti tai muutamassa päivässä. Se, miten nopeasti rahat tulee tilillesi riippuu lainanantajasta.

Miten ja mistä lainaa kannatta hakea? Vertaile lainoja rauhassa lainalistauksemme avulla ja löydä sinulle sopiva lainapaikka, jonka kautta voit hakea itsellesi sopivan lainan.

Lainalistauksemme on täällä sinua varten ja vain vertailemmalla voit olla varma, ettet maksa lainastasi liikaa. Vertailumme on kattava eikä sen käyttäminen maksa mitään, joten siitä rohkeasti vain vertailemaan lainoja.