Tietoa meistä

Lainalista on 100% suomalainen lainavertailupalvelu. Voit vertailla palvelussa lainapaikat itse tai kilpailuttaa lainat Lainalistan kilpailutuspalvelun avulla.

Teemme yhteistyötä ainoastaan sellaisten lainanantajien kanssa, joita valvoo AVI tai Finanssivalvonta.

Kilpailuta lainat Lainalistan avulla ja säästät rahaa

Kilpailuttamalla lainat Lainalistan avulla saat tarjouksia jopa 30 eri luotonantajalta. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista ja voit säästä kilpailuttamisella jopa tuhansia euroja.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko 4,50 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika vuotta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä.

Lainalista.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalista.fi:n yhteistyökumppani. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainasummat 1000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

lainahakemus

1. Lähetä lainahakemus

Lähetä lainahakemus jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle

lainavertailu

2. Vertaile lainatarjoukset

Vertaile sinulle myönnettyjä lainatarjouksia.

rahat-tilille

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksy paras lainatarjous. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.