Lainahakemus netissä - Hae lainaa yhdellä hakemuksella

Lainahakemus netissä helposti. Kilpailuta lainat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

lainahakemus
Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko 4,50 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika vuotta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä.

Lainalista.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Lainalista.fi:n yhteistyökumppani. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainasummat 1000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

lainahakemus

1. Lähetä lainahakemus

Lähetä lainahakemus jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle

lainavertailu

2. Vertaile lainatarjoukset

Vertaile sinulle myönnettyjä lainatarjouksia.

rahat-tilille

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksy paras lainatarjous. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Lainahakemus verkossa

Lainahakemus on nykyään helppo täyttää verkossa ja voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa. Et edes sitoudu mihinkään täyttämällä hakemuksen, vaan päinvastoin, voit saada nopeasti useita tarjouksia.

Nyt saatat miettiä, että kuulostaako tämä jo liian hyvältä ollakseen totta. On täysin totta, että voit hakea lainoja helposti verkossa.

Lainavertailumme nimittäin auttaa sinua ja näin lainan hakeminen on erityisen helppoa. Sivuston avulla on mahdollista vertailla useaa pankkia, eikä edes vakuuksia tarvita.

Kuinka teen lainahakemuksen verkossa?

Voit täyttää lainahakemuksen lainavertailusivustollamme. Lainahakemuksen yhteydestä löytyy lainalaskuri, joka auttaa sinua arvioimaan, millainen lainatarjous olisi sinulle paras mahdollinen.

Saat laskurin avulla etukäteen arvion esimerkiksi siitä, millainen todellinen vuosikorko hakemassasi lainassa voisi olla. Ja kuten sanottua, hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Täytä lainalaskurissa ensiksi toivomasi laina-aika. Laina-aika voi vaihdella vain neljästä kuukaudesta jopa 20 vuoteen.

Valitse tämän jälkeen tarvitsemasi lainasumma, joka voi myös joustaa runsaasti, vain 1000 eurosta jopa 70 000 euroon.

Kokeile halutessasi, kuinka laina-ajan tai lainasumman muokkaaminen vaikuttaa lainan kuukausierään. Näet millaiset ehdot voit saada, jos laina- aika on esimerkiksi 1 - 15 vuotta, 2 - 5 vuotta ja 3 - 10 vuotta ja lainasumma vaikkapa 10 000 euroa.

Laskuri on ilmainen ja laskee tarvitsemasi tiedot heti. Kun laina-aika ja lainasumma näyttävät hyviltä, on aika täyttää varsinainen hakemus.

Täytä tiedot huolellisesti, jotta hakemuksesi voidaan käsitellä saman tien. Voit tehdä hakemuksen joko yksin tai yhdessä kanssahakijan kanssa.

Usein lainaa saa enemmän tai tavallista paremmilla ehdoilla, kun et hae yksin, vaan hakijoita on kaksi. Hakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti, vain muutamassa minuutissa.

Tarvitsenko lainahakemusta varten vakuuksia?

Hakemus voidaan jättää sivustoltamme ilman vakuuksia. Näin hakeminen onnistuu erityisen helposti.

Näin sinun ei tarvitse toimittaa luotonantajalle tositteita vakuuksistasi. Saatat vielä miettiä, tarvitsetko takaajia, mutta et tarvitse niitäkään.

Kuka voi täyttää lainahakemuksen?

Voit täyttää lainahakemuksen sivustollamme, jos olet vähintään 18 vuotta, omaat puhtaat luottotiedot ja sinulla on säännöllistä tuloa sekä osoite kotimaassa. Ilman tuloja, puhtaita luottotietoja ja kotimaista osoitetta et voi hakea lainaa.

Mikäli täytät nämä ehdot, voit täyttää hakemuksen heti ja katsoa, millaisia tarjouksia pankit voivat sinulle tarjota. Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa.

Usein saat lainaa enemmän kahdestaan ja esimerkiksi lainan korko saattaa olla edullisempi, kun hakijoita on kaksi. Yhdessä hakeminen voikin olla hyvä idea, etenkin, jos lainasumma on sieltä suuremmasta päästä, kuten 70 000 euroa.

Hae lainaa matalalla kynnyksellä

Hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Mikäli hakijan saamat pankin tarjoukset eivät häntä miellytä, voi hän vielä perääntyä lainan ottamisesta.

Täytä siis hakemus ja hae lainaa matalalla kynnyksellä. Muista täyttää kaikki siinä kysytyt tiedot mahdollisimman tarkasti.

Millaisia tarjouksia voin saada lainahakemuksen täyttämällä?

Teemme yhteistyötä useiden luotettavien luotonantajien kanssa, joten voit saada lainahakemuksen täyttämällä erittäin hyviä lainatarjouksia. Kauttamme voi hakea lainaa 100 eurosta 70 000 euroon.

Valitse siis sinulle sopivin lainasumma, vaikkapa 10 000 euroa. Valitse myös toivomasi laina-aika ennen hakemuksen lähettämistä.

Lainan pystyy maksamaan takaisin 4 kuukauden - 20 vuoden aikana. Kokeile laskurilla, kuinka lainan ehdot muuttuvat, kun laina-aika on 1 - 15 , 2 - 20 tai 3 - 10 vuotta.

Pankin arvio maksukyvystäsi vaikuttaa siihen, millaiset lainat ovat ulottuvillasi. Esimerkiksi 70 000 on jo sen verran suuri lainasumma, että sitä ei välttämättä myönnetä ihan jokaiselle.

Jos lainahakemus täytetään siten, että haet lainaa yhdessä puolisosi kanssa, on pankin lainatarjous yleensä parempi kuin ilman kanssahakijaa. Punnitse siis tätäkin vaihtoehtoa.

Lainahakemus yhdistelylainaa varten

Lainahakemus auttaa sinua löytämään myös edullisen yhdistelylainan, jonka korko on kohtuullinen. Hae yhdistelylainaa samoin kuin mitä tahansa muutakin lainaa.

Täytä sivustoltamme löytyvä lainahakemus. Muista ilmoittaa, että haet lainaa nimenomaan vanhojen lainojen yhdistämistä varten.

Pankkien hyväksyessä hakemuksesi saat pian yhdistelylainatarjouksia. Tämän jälkeen voit valita parhaan lainatarjouksen päältä.

Miksi lainahakemus yhdistelylainaa varten kannattaa?

Useat erilliset lainat stressaavat helposti. Ne tekevät omasta talouden hallinnasta haastavaa.

Jo pelkästään korko saattaa nousta haastavan korkeaksi. Yhdistelylainan jälkeen maksat vain yhden lainan korot. Samalla maksat myös vain yhden lainan muut kulut.

Hae lainaa ja yhdistä vanhat lainasi. Näin lainan yhteenlaskettu todellinen vuosikorko laskee yleensä merkittävästi.