Pikalaina heti tilille - Hae pikalainat edullisemmin!

Listasimme parhaat pikalainat. Kilpailuta pikalaina kilpailutuspalvelussa tai hae pikavippi suoraan valitsemaltasi luotonmyöntäjältä.

pikalaina
Pankki
Ei vakuuksia Päätät itse mihin käytät rahat Lainatarjous heti
Hae nyt
Korko Lainasumma Laina-aika
5.99 - 19.99 % 500 - 60000 € 1 - 15 v
Ikä Tulot Maksuhäiriöt
23 vSäännölliset palkka- tai eläketulot Ei
Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
Luottolaitos
Nopea ja helppo hakemus Lainapäätös heti Reilusti maksuaikaa
Hae nyt
Korko Lainasumma Laina-aika
8.9 - 19.8 % 500 - 10000 € 2 - 15 v
Ikä Tulot Maksuhäiriöt
20 vSäännölliset palkka- tai eläketulot Ei
Kuukausierä: 139 € (pääoma + korko + tilinhoitomaksu 12,50 €). Nimelliskorko: 8,90 %. Todellinen vuosikorko 11,74 %. Vuoden kokonaiskustannukset: 1 664 €. Laina-aika: 10 v. Lopullinen lainan nimelliskorko (8,9-19,8 %) riippuu hakijaan liittyvistä tekijöistä, emme voi esittää varmuudella mahdollisen lainasi korkoja ja lopullista takaisinmaksettavaa summaa.
Luottolaitos
Luottoraja jopa 2000 € Kuukausierä alk. 41 € Ei kiinteää maksuaikaa
Hae nyt
Korko Lainasumma Laina-aika
19.9 - 19.9 % 100 - 2000 € 1 - 3 v
Ikä Tulot Maksuhäiriöt
18 vSäännölliset palkka- tai eläketulot Ei
Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 29,6 %. Laskelmassa huomioitu korko 19,9 %, lainanhoitokulu 4,50 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 720,54 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 143,38 euroa kuukaudessa.
Luottolaitos
Palvelua 24h joka päivä Yksilöllinen lainatarjous Lainaa tilille heti
Hae nyt
Korko Lainasumma Laina-aika
21.3 - 29.5 % 100 - 10000 € 1 - 7 v
Ikä Tulot Maksuhäiriöt
18 vSäännölliset palkka- tai eläketulot Ei
Todellinen vuosikorko 1 500 euron luotolle 28,6 %. Laskelmassa on huomioitu korko 19,9 %, lainanhoitokulu 4,50 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 2 440,07 euroa, kun 50 maksuerää ja maksuerä 49,00 euroa kuukaudessa.
Pankki
Ferratum Joustava-luotto Avausmaksu ja nostokulut: 0€ Minimikuukausilyhennys 3 % lainasaldosta
Hae nyt
Korko Lainasumma Laina-aika
29.79 - 29.79 % 1 - 4000 € - v
Ikä Tulot Maksuhäiriöt
22 vSäännölliset palkka- tai eläketulot Ei
Lainaesimerkki: Joustava-luotto 4000€, laina-aika 1v, 12 maksuerää, kk-erien esimerkkisummat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Nimellinen vuosikorko: 19,97%, Tod.vuosikorko: 29,79%, Avausmaksu: 0€, Tilinhoitomaksu: 12€/kk = Esimerkki luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 4576,59 €, olettaen asiakas nostaa kerralla 4000e ja noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa.

Lainalista.fi -sivusto on täysin ilmainen palvelu kuluttajille. Palvelussa mukana olevat yhteistyökumppanit maksavat komission Lainalista.fi:lle heille ohjatuista asiakkaista. Maksetun komission suuruus voi vaikuttaa listauksen järjestykseen.

Play Video

Vertailumme avulla voit hakea pikalainaa ympäri vuorokauden

Vertailumme avulla löytyy sinulle parhaiten sopiva pikalaina.

Olemme tarkastelleet useita lainanantajia löytääksemme ne, jotka tarjoavat kilpailukykyisimmät korot ja ehdot.

Pikalainavertailumme on ilmainen ja helppokäyttöinen, joten kokeile sitä jo tänään.

Löydä paras pikavippi näin helposti Lainalista.fi:n avulla:

  1. Kilpailuta tai hae pikavippi suoraan pankista tai luottolaitokselta: Vertailussamme on mukana kilpailutuspalveluita, luottolaitoksia ja pankkeja.
  2. Valitse sinulle sopivin paikka hakea pikaluotto heti tilille: Vertaile ja valitse sinulle paras vaihtoehto. Klikkaa itsesi lainahakemukselle ja täytä hakemus.
  3. Saat rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa: Parhaassa tapauksessa voit saada rahat heti tilille. Kilpailuttamalla pienet pikalainat, voi lainatarjousten saaminen kestää jopa muutaman päivän.

Pikalainavertailumme on täysin ilmainen, joten mitä enää odotat? Vertaa luotonmyöntäjät ja hae sinulle paras pikalaina jo tänään.

Hae pikalaina heti tilille kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia muutamassa minuutissa

Pikalaina on kätevä vaihtoehto silloin, kun tarvitset pientä lainaa ja haluat rahat heti tilille.

Pikalaina maksetaan useasti takaisin normaalia lainaa lyhyemmällä laina-ajalla. Voit hakea pikalainan tyypillisesti kuukauden tai vuoden laina-ajalla.

Hae lainaa vain sen verran mitä tarvitset

Hae lainaa aina vastuullisesti. Ota yhteyttä velkaneuvontaan jos sinulla on vaikeuksia selviytyä nykyisistä lainoistasi. Luotettavilta luotonmyöntäjiltä voit hakea lainaa ainoastaan jos luottotietosi ovat kunnossa. Et siis voi hakea lainaa jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä.

Yhdistä kalliit pikalainat heti ja säästät varmasti

Lainaa voi hakea myös lainojen yhdistämiseen jos haluat yhdistää vanhat pikaluotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylaina kannattaa aina kilpailuttaa lainojen kilpailutuspalvelussa.

Usein kysytyt kysymykset pikalainoista

Onko sinulla kysyttävää pikalainoista? Alhaalta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä pikalainoista.

Mikä on nopea pikalaina?

Nopeat pikalainat ovat lainoja, jotka siirretään tilille hyvin nopeasti.

  1. Pikalaina on vakuudeton laina, jonka voi saada nopeasti. Tämä tapahtuu yleensä täyttämällä lainahakemus luottolaitoksen sivuilla.
  2. Lainahakemuksessa kysytään joitakin perustietoja sinusta ja taloudellisesta tilanteestasi. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa.
  3. Pikalainat ovat käteviä, koska saat tarvitsemasi rahat nopeasti ja ilman suurempaa vaivaa. Niillä on kuitenkin myös yleensä korkeampi korko kuin muunlaisilla lainoilla, joten paras vaihtoehto on kilpailuttaa laina lainatyypistä riippumatta.

Onnistuuko vippi heti tilille?

Pikalaina on lainatyyppi, joka voidaan saada nopeasti ja helposti. Niitä käytetään yleensä hätätilanteissa tai odottamattomien kulujen kattamiseen.

Pikalaina on tyypillisesti saatavilla pankeista ja verkkolainanantajilta. Saadaksesi pikalainaa, sinulla on yleensä oltava hyvät luottotiedot ja vakaat tulot.

Pikalaina maksetaan yleensä takaisin muutamassa viikossa tai kuukaudessa, ja niihin liittyy usein korkea korko.

Nopeiten saat edullista pikalainaa vertailemalla itsellesi parhaan vaihtoehdon pikalainavertailustamme. Voit hakea lainaa suoraan luottolaitoksilta tai kilpailuttaa lainan kilpailutuspalvelussa.

Kuinka paljon on mahdollista saada pikalainaa?

Voit hakea pikalainaa 50 eurosta aina 70 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Valitse vertailustamme kilpailutuspalvelu tai hae suoraan luottolaitokselta.

Kilpailuttamalla pikalainan varmistat, että sinulle myönnetyn lainan todellinen vuosikorko on varmasti edullinen.

Mitkä ovat pikalainojen korot?

Pikalainojen korot voivat vaihdella lainanantajasta ja lainan pituudesta riippuen. Pikalainojen korot ovat kuitenkin tyypillisesti korkeammat kuin perinteisten lainojen, koska ne on ovat vakuudettomia lainoja.

Voinko pidentää pikalainan maksuaikaa?

Voit ehkä pidentää laina-aikaasi, jos maksat kaikki maksut ajallaan. Jos jätät maksun maksamatta tai myöhästyt, et välttämättä voi saada pidennystä.

Pikalainan pidentämiseksi sinun on otettava yhteyttä lainanantajaan ja pyydettävä pidennystä. Lainanantajasi tarkastelee pyyntöäsi ja ilmoittaa sinulle, jos se hyväksytään.

Jos se hyväksytään, lainaehtojasi pidennetään ja sinulla on lisäaikaa lainan takaisinmaksuun.

Muista, että lainan pidentäminen johtaa yleensä lisäkorkoihin. Tämän vuoksi lainaa kannattaa pidentää vain, jos olet varma, että pystyt maksamaan vaaditut maksut.

Mitä maksuja pikalainoihin liittyy?

Pikalainoihin voi liittyä muutamia erilaisia maksuja. Yleisin maksu on lainan myöntämismaksu, jonka lainanantaja perii lainan käsittelystä.

Tämä maksu on yleensä prosenttiosuus lainan kokonaismäärästä, ja se voi vaihdella lainanantajasta ja lainatyypistä riippuen.

Lisäksi monet lainanantajat veloittavat viivästysmaksun, jos myöhästyt maksumääräajasta. Viivästymismaksu on yleensä kiinteämääräinen, mutta se voi olla myös prosenttiosuus jäljellä olevasta lainasummasta.

Osa lainanantajista saattaa myös periä ennakkomaksun, jos pikavippi maksetaan ennenaikaisesti pois. Ennakkomaksu korvaa lainanantajalle tulevien korkomaksujen menettämisen.

Kaiken kaikkiaan pikalainat voivat olla hyödyllinen vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nopeasti, mutta on tärkeää olla tietoinen mahdollisista maksuista ennen hakemuksen tekemistä.

Voiko pikalainaa hakea tekstiviestillä?

Osa lainanantajista tarjoavat mahdollisuuden nostaa lainaa tekstiviestillä. Laina tekstiviestillä onnistuu jos sinulla on luottosopimus lainanantajan kanssa.

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Kun haet lainaa suoraan luotonmyöntäjältä voit nostaa rahat tilillesi heti kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen. Hakemuksen tekemiseen ja hyväksytyn lainapäätökseen menee vain muutama minuutti, joten voit saada rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Mistä pikalainaa kannattaa hakea?

Uusi pikalaina kannattaa kilpailuttaa jos haluaa olla varma siitä, että pikalainan korko on kilpailukykyinen.

Laina on haettavissa myös suoraan luotonantajilta, mutta silloin lainavertailu on suoritettava itse.

Onnistuuko päivän laina mistään palvelusta?

Laina onnistuu myös haettavaksi pitemmällä maksuajalla ja sen voi maksaa takaisin heti kun haluat, joten laina päivän laina-ajalla on mahdollista.